🍋 FreshMix se adresează doar persoanelor juridice.

Horeca

HomeHoreca
rosi
Distribuție rapidă pentru afacerea ta

Produse premium pentru afacerea ta HoReCa

Industria HoReCa arată adevăratul nivel de civilizație al unei țări. Serviciile de aici trebuie să fie impecabile, furnizorii trebuie să livreze la timp și la cele mai înalte standarde, iar promisiunea noastră este să te ajutăm să fii ireproșabil în fiecare zi.

Produsele noastre

Alege dintr-o gamă variată de produse naturale

Iar noi îți livrăm în 24h

Livrare rapidă

FreshMix livrează fructe și legume proaspete și ajută în mod activ industria HoReCa prin furnizarea de produse de calitate, proaspete și sănătoase. Suntem un partener de lungă durată al acestei industrii și angajamentul nostru este acela de a ajuta business-urile HoReCa să îmbunătățească constant gustul și prezentarea preparatelor, pentru a putea rămâne competitivi într-o piață atât de dinamică și încărcată.

afine zmeura
Oricând proaspăt și natural

Cele mai comandate produse

Orice ingredient, oricât de comun, este baza pentru inovație și pentru preparate delicioase.

banane

Banane

Bananele nu sunt doar delicioase, sunt și o extraordinară sursă de nutrienți. În general, ele au rolul de a regla digestia, de a regla nivelul de zahăr din sânge, datorită faptului că au pectină, care este un tip special de fibră care funcționează ca fibră solubilă.
ananas

Ananas

Fructul de ananas este o decizie extraordinară atât pentru deserturi de orice fel, cât și pentru mâncăruri de bază cu care este foarte ușor de combinat, precum brânzeturi maturate sau chiar pizza.
11639-strawberry-close-up-high-definition

Căpșuni

Căpșunile proaspete sunt folosite atât de sine stătător în rețete precum salate de fructe, cât și tăiate în diferite combinații – deserturi fără coacere pe bază de blat și frișcă sau chiar tarte și torturi.
livrare ceapa curatata

Ceapă curățată

Ceapa este un aliment de bază atât în salate, cât și în dish-uri clasice pe care le prepari. De aceea, de la felul în care este crescută, de la solul ales și până la felul în care este depozitată, orice element contează.
Cartofi curățați

Cartofi curățați

Cartofii nu doar că desăvârșesc meniul oricărei bucătării, fie aceasta mică sau mare, dar sunt absolut necesari multor feluri de mancare, indiferent că vorbim despre mic dejun, prânz sau cină.
varza alba taiata

Varză albă tăiată

Varza este însă un aliment folosit predominant în regimuri, deoarece este foarte slab calorică raportat la nutrienții pe care îi conține. Este o sursă excelentă de proteină vegetală.

Contactează-ne

Vezi politica de confidențialitate

Scroll to top

Date de Contact

Adresă: București
Telefon: 0721 620 430
Email: office@freshmix.ro